El FòrumSD es reuneix amb la presidenta del Parlament, Anna Erra

La proposició de Llei de Sindicatures Locals de Catalunya inicia la seva tramitació al Parlament
1 de desembre de 2022
El FòrumSD s’integra a la plataforma Mediem, per fomentar la mediació en matèria d’habitatge
27 de setembre de 2023

Una representació del Fòrum de Síndics, Síndiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya (FòrumSD) s’ha reunit avui amb la MH Presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra. A més de presentar l’entitat a la presidenta aprofitant la seva recent elecció, la reunió ha servit també per explicar-li el contingut de la proposta de Llei de Sindicatures Locals de Catalunya, que diferents formacions parlamentàries van registrar fa uns mesos per a la seva tramitació parlamentària. En aquest sentit, el Fòrum ha traslladat a Erra la preocupació per l’alentiment del tràmit de la nova normativa, “inexplicable atès el consens que genera el text proposat”, ha explicat Dolors Vallejo, presidenta del FòrumSD i Síndica de Sant Boi de Llobregat. Erra s’ha compromès a comprovar en quin punt es troba el projecte però s’ha mostrat optimista sobre la tramitació.

La visita a la presidenta del Parlament ha servit també per presentar la versió de la proposició de Llei de Sindicatures Locals de Catalunya en format de text fàcil i traslladar-li la proposta per tal que aquesta sigui la primera normativa que s’aprovi en les dues versions, obrint camí per tal que es faci en totes lleis que promulgui la cambra catalana.

Per part del FòrumSD, i apart de la presidenta Dolors Vallejo, a la reunió hi han participat Joan Sala, Síndic de Greuges de Vic; Eva Abellan, Síndica Municipal de Greuges de Sabadell; Carles Aluju, Síndic de Greuges de Rubí i membre de la junta del Fòrum; Salvador Torres, Defensor de la Ciutadania de Vidreres i membre de la Junta del FòrumSD; i Francesc Mateu, director del Fòrum, que agrupa totes les sindicatures municipals de Catalunya amb l’objectiu de promoure el seu treball en xarxa per a la defensa dels drets de la ciutadania.

 

Àrea privada