Petició d’alta a la Intranet del FòrumSD

Si sou d’una Sindicatura o Defensoria. o d’alguna institució o entitat, i voleu donar-vos d’alta a la Intranet del FòrumSD per accedir als seus continguts, si-us-plau ompliu aquest formulari. 

La tramesa d’aquest formulari no implica l’alta automàtica a l’àrea reservada. Rebreu un mail confirmant la vostra petició, moment a partir del qual ja podreu accedir.  Gràcies per la vostra comprensió. 

 • Aquest nom apareixerà a les vostres contribucions a la intranet del FòrumSD.

 • Escriviu la contrassenya amb la qual voleu accedir a la intranet del FòrumSD

 • Indicador de la fortalesa de la contrasenya
 • Informació sobre protecció de dades:

  Tenint en compte l’alta voluntària que esteu formalitzant per l’accés a la intranet del FòrumSD i els requeriments de la normativa actual de protecció de dades, així com el Reglament (UE) 2016/679, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que:

  – El responsable del tractament d’aquestes dades és el Fòrum de Síndics, Sindiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya (NIF: G-64072903).
  – Les vostres dades no es comunicaran a tercers sense el vostre consentiment previ.
  – Teniu dret d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament de les vostres dades.
  – Podeu exercir els vostres drets enviant un missatge de correu electrònic a forumSD@forumsd.cat
  – La finalitat del tractament de les vostres dades és permetre l’activitat quotidiana del FòrumSD en els termes que es defineixen als Estatuts de la institució.
  – Les vostres dades s’eliminaran si ens comuniqueu la voluntat de donar-vos de baixa dels nostres registres. Per a fer efectiva la baixa d’aquest registre, ho heu de comunicar per correu electrònic a l’adreça forumSD@forumsd.cat 

Àrea privada